Βρήκε "στέγη" το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ

Παρά την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε, προέκυψε συμφωνία με την τηλεοπτική πλατφόρμα της NOVA και η αναμέτρηση με τη Βασιλεία θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Βρήκε "στέγη" το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 24 Ιουλίου, στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον 1ο αγώνα ΠΑΟΚ - Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 19:30 με το Pre Game που θα προβληθεί από το Novasports2HD, από τα social media (facebook & YouTube) και από το WebTV του Novasports.gr σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD η μετάδοση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Βασιλεία σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη (ΠΑΟΚ) και Ευγένιου Δαδαλιάρα (Βασιλεία).

Μετά το τέλος αγώνα θα προβληθεί στο Novasports2HD το Post Game με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Το παιχνίδι θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία NovaGO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK