Ζιντάν: "Είναι διαφορετικός ο τελικός όταν είσαι προπονητής"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League, αυτή τη φορά ως προπονητής. Διαβάστε τι δήλωσε ο κόουτς της Ρεάλ, για τον αγώνα, την πίεση και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ζιντάν: "Είναι διαφορετικός ο τελικός όταν είσαι προπονητής"

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο είναι σίγουρα στο 100%. Ακόμα κι εάν ένιωθε ενοχλήσεις, δεν θα εξαφανιζόταν σε έναν τελικό τουChampions League".

Για το γεγονός πως θα βρεθεί στην ίδια θέση ως προπονητής, μετά την παρουσία του ως παίκτης: "Ήμουν εδώ ως παίκτης κι είμαι χαρούμενος που το καταφέρνω κι ως προπονητής. Οι παίκτες τα έχουν πάει εξαιρετικά. Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα".

Για την ετοιμότητα της ομάδας: "Είμαστε ένα ματς μακριά. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα κοιμηθούμε καλά κι αύριο (28/5) θα κάνουμε ό,τι καλύτερο".

Για το εάν θα είναι αποτυχία η ήττα: "Δεν θα είναι αποτυχία για εμάς εάν ηττηθούμε. Αποτυχία θα είναι η συμπεριφορά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί έξω".

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: "Εάν είμαι πιο χαλαρός γιατί έχω εμπειρία από τελικούς; Μου αρέσει η πίεση. Αλλά είναι διαφορετικά όταν είσαι προπονητής".

Για το τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να κερδίσει η Ρεάλ: "Πρέπει να αμυνθούμε σκληρά. Έχουμε τα επιθετικά μας όπλα. Αλλά πάνω από όλα; Πρέπει να τρέξουμε. Να τρέξουμε, να τρέξουμε, να τρέξουμε!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK