Τσάνα: "Η Σερβία θα μας βλέπει από την τηλεόραση"

Ο αρχηγός της Αλβανίας, Λορίκ Τσάνα μίλησε με ειρωνικό τρόπο για τη Σερβία, μετά τη νίκη επί της Αρμενίας (3-0) που έστειλε τη γειτονική χώρα στην τελική φάση του Euro 2016.

Τσάνα: "Η Σερβία θα μας βλέπει από την τηλεόραση"

Η Αλβανία προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, κι όπως είναι λογικό, οι παίκτες αλλά κι οι φίλαθλοι πανηγύρισαν έξαλλα τη συγκεκριμένη -τεράστια- επιτυχία.

Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με την Αρμενία (3-0) που χάρισε το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας, ο αρχηγός της Αλβανίας, Λορίκ Τσάνα μίλησε για το κατόρθωμα της ομάδας του Τζιάνι Ντε Μπιάζι, όντας ιδιαίτερα δεικτικός και ειρωνικός προς τη Σερβία.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία. Όλοι μαζί κατορθώσαμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Κερδίσαμε όλες τις μάχες. Έχουμε μία ομάδα με καρδιά. Τώρα μπορούμε να γιορτάσουμε".

Σε ερώτηση για τη Σερβία, απάντησε: "Η Σερβίας θα μας βλέπει από την τηλεόραση, πίνοντας μπύρες, ενώ εμείς θα παίζουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Για το που αφιερώνει τη νίκη: "Αυτή η νίκη είναι για όλους τους Αλβανούς. Είναι για την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, που με στήριξε σε κάθε επιλογή μου".

Διαβάστε ακόμα:

10η αγ.: Ιστορική πρόκριση για Αλβανία, πέρασε κι η Ρουμανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK