Η Ρουμανία "άλωσε" την Φινλανδία (VIDEOS)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόγκνταν Στάνκου, η Ρουμανία επικράτησε 2-0 της Φινλανδίας και πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Επαγγελματικό "τρίποντο" της Ουγγαρίας στα Νησιά Φαρόε.

Η Ρουμανία "άλωσε" την Φινλανδία (VIDEOS)

Μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου καμαρώνει, πλέον, η Ρουμανία μετά τη νίκη της με 2-0 στο Ελσίνκι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπόγκνταν Στάνκου, ο οποίος στο 54ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε μία σέντρα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 83', έπειτα από νέα ασίστ του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, ο άσος της Γκενκλερμπιρλίγκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με υπέροχο πλασέ. Οι γηπεδούχοι είχαν μείνει από το 56' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλεξάντερ Ρινγκ (δύο κίτρινες μέσα σε τέσσερα λεπτά)

Φινλανδία (4-3-3): Μάενπαα, Χούρμε, Τοΐβιο, Μοϊσάντερ, Αρκιβούο, Ρινγκ, Σπαρβ, Χετεμάι (64' Ποχιανπάλο), Χαμαλάινεν (74' Μάρκανεν), Ερεμένκο, Πούκι (46' Ρίσκι).

Ρουμανία (4-3-3): Ταταρουσάνου, Λουκίν, Κίρικες, Γκριγκόρε, Ρατς, Χόμπαν, Πίντιλι, Τσίπτσιου (49' Σανμαρτεάν), Τόρζε, Τανάσε (84' Ενάτσε), Στάνκου (86' Ρουσέσκου).

Ένα και να καίει η Ουγγαρία

Η Ρουμανία "άλωσε" την Φινλανδία (VIDEOS)

Με γκολ του Άνταμ Σάλαϊ στο 21ο λεπτό, η Ουγγαρία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 58% κατοχή, αλλά επιχείρησαν μόλις δύο τελικές προς την εστία, έναντι επτά των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Παλ Ντάρνταϊ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Τόρσαβν χάρη στο περιπετειώδες γκολ του καλυπτόμενου άσου της Χόφενχαϊμ.

Νησιά Φαρόε (4-3-3): Νίλσεν, Νας, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Ντάβιντσεν, Μπεντζάμινσεν, Βατνιάμαρ (81' Σόρενσεν), Χολστ (69' Μπαρταλστόβου), Όλσεν, Χάνσον, Έντμουντσον (76' Χάνσεν).

Ουγγαρία (4-4-2): Ντίμπους, Σίμον, Γιούχας, Καντάρ, Κόρχουτ, Γκέρα, Βάργκα, Τόζερ (73' Καλμάρ), Τζούτζακ, Νίκολιτς (46' Φιόλα), Σάλαϊ (84' Πρίσκιν).

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα-Β. Ιρλανδία 0-2 (VIDEOS)

Ο Οσέι σόκαρε την Γερμανία, ο Ρονάλντο "έφτιαξε" τον Σάντος (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK