Έμεινε από προπονητή ο Γκαζαριάν

Την παραίτηση του υπέβαλε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αρμενίας, Μπερνάντ Τσαλάντες, μετά την ήττα από την Αλβανία με 2-1, για τα προκριματικά του Euro 2016.

Έμεινε από προπονητή ο Γκαζαριάν

Μετά από ένα χρόνο στο τιμόνι στην ομάδας, χώρισαν οι δρόμοι μεταξύ Τσαλάντες και Αρμενίας, με τον Ελβετό τεχνικό να έχει αφήσει πίσω του, πολύ "φτωχή" κληρονομιά. Συγκεκριμένα, σε 10 συνολικά παιχνίδια κατέγραψε μόλις μία νίκη. Μετά και την νέα ήττα λοιπόν από τους Αλβανούς, η ομάδα της Αρμενίας παρέμεινε στην τελευταία θέση του 9ο ομίλου με μόλις ένα βαθμό, συγκατοικώντας με τη Σερβία.

Η παραίτηση του ήταν αναμενόμενη, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος: "Ήρθα πριν έναν χρόνο στην Αρμενία, για να καταφέρω να προκριθούμε στο Euro 2016 της Γαλλίας. Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα και μάλιστα ήταν ξεκάθαρο στο συμβόλαιο μου πως αν δεν καταφέρω να συγκεντρώσω αρκετούς πόντους στα προκριματικά, θα παραιτηθώ".

Όσον αφορά, τον παίκτη της Κέρκυρας και πρώην του Ολυμπιακού, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του εν λόγω παιχνιδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK