Παρέμεινε η τιμωρία της Κροατίας για τη σβάστικα

Η Κροατία είχε ασκήσει έφεση για την τιμωρία της για την σβάστικα που ήταν σχεδιασμένη στο χορτάρι στον αγώνα με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2016, όμως η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA απέρριψε το αίτημά της.

Παρέμεινε η τιμωρία της Κροατίας για τη σβάστικα

H UEFA επιβεβαίωσε την τιμωρία της Κροατίας για την σβάστικα. Η επιτροπή εφέσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε την διατήρηση της αφαίρεσης ενός βαθμού, την διεξαγωγή δύο αγώνων χωρίς φιλάθλους αλλά και χρηματικό πρόστιμο 100.000 ευρώ , για την ενέργεια των Κροατών να σχηματίσουν στον αγωνιστικό χώρο στο σταδίου στο Σπλιτ, μία σβάστικα την παραμονή του αγώνα με την Ιταλία (1-1) για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η Κροατία είχε χαρακτηρίσει την απόφαση ως "την πιο σκληρή στην ιστορία της" ασκώντας έφεση, αλλά προφανώς δεν κατάφερε να πείσει την UEFA. Έτσι δεν αλλάζει η κατάσταση στον 8ος όμιλο, όπου επικεφαλής εξακολουθεί η Ιταλία.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ