Σούκερ: "Τρομοκρατική επίθεση κατά του κροατικού ποδοσφαίρου"

Ο Νταβόρ Σούκερ δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έκαναν οι Κροάτες χούλιγκαν στο παιχνίδι με την Τσεχία και μίλησε για τρομοκρατική επίθεση.

Σούκερ: "Τρομοκρατική επίθεση κατά του κροατικού ποδοσφαίρου"

Αστραψε και βρόντηξε ο Νταβόρ Σούκερ για τα επεισόδια που δημιούργησε μικρή μερίδα Κροατών χούλιγκαν στο παιχνίδι της Κροατίας με την Τσεχία.

Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς έγινε και τόνισε ότι το πράγμα ξεφεύγει των δικών του αρμοδιοτήτων.

"Είναι μόνο 500. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ήρθαν σ' ένα ωραίο γήπεδο, σε μία ωραία πόλη. Ποιος ο λόγος για να πετάξουν ότι πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο" τόνισε ο άλλοτε στράικερ της Ρεάλ.

"Πρόκειται για προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν. Ξεπερνούν το ποδόσφαιρο όλα αυτά. Και να ξέρετε πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση εναντίον του κροατικού ποδοσφαίρου. Κάτι κακό γίνεται στην πατρίδα μας" συμπλήρωσε.

Για το ματς ο Σούκερ, τέλος, είπε: "Νομίζω ότι σεχεδόν σε όλο το ματς κυριαρχήσαμε. Αλλά στο τέλος δεν νικήσαμε, συμβαίνουν αυτά στα ποδόσφαιρο. Το σημαντικό είναι ότι αφήσαμε μία καλή εικόνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK