Ο Πάμπος Χριστοδούλου στο Contra.gr: "Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση"

O εκλέκτορας της Εθνικής Κύπρου Πάμπος Χριστοδούλου εξηγεί στο Contra.gr το πως η ομάδα του έχει φτάσει μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα πλέι οφ των προκριματικών του Euro 2016.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στο Contra.gr: "Θα δώσουμε το 100% για την πρόκριση"

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας αποτυγχάνει παταγωδώς στα προκριματικά του Euro 2016, η Κύπρος, με πληθυσμό πολύ λιγότερο από 1.000.000 ανθρώπους, διεκδικεί την πρόκρισή της στο τελευταίο ματς με αντίπαλο τη Βοσνία στη Λευκωσία.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, ο προπονητή ς Πάμπος Χριστοδούλου, ανέλυσε στο Contra.gr το πως η ομάδα του έχει φτάσει τους 12 πόντους μετά από 9 ματς παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο.

"Δεν δουλεύουμε μόνο με άξονα το παρόν αλλά και το μέλλον. Εχουμε πετύχει μία ανανέωση στην ομάδα και έχουμε καταφέρει να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με όμορφο, πιστεύω, ποδόσφαιρο. Συμπεραίνουμε έτσι ότι είμαστε σε καλό δρόμο" μας εξήγησε ο Κύπριος ομοσπονδιακός.

" Οφείλουμε να χτίσουμε σε γερές βάσεις το ποδοσφαιρικό μέλλον της Κύπρου. Κερδίσαμε παίκτες σ' αυτά τα προκριματικά, ρίξαμε κατά πολύ το μέσο όρο ηλικάς των ποδοσφαιριστών και φτάσαμε να διεκδικούμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Τρίτης αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά" συνέχισε.

Το ματς με τη Βοσνία λοιπόν είναι ορόσημο: "Θα είναι πολύ δύσκολο, πρόκειται για ομάδα επιπέδου τελικών παγκοσμίου Κυπέλλου με παίκτες κλάσεις. Δυνατός αντίπαλος. Εγώ αυτό που μπορώ να πω για το ματς είναι ότι θα δώσουμε όλα, το 100%, για να μπούμε στα πλέι οφ" ήταν το σχόλιο του Χριστοδούλου.

Η σύγκριση τέλος με την Εθνική Ελλάδας, που θα κληθεί μάλιστα να αντιμετωπίσει στα προκριματικά του Μουντιάλ δεν απασχολεί τον Κύπριο εκλέκτορα: "Η Εθνική της Ελλάδας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα έστω και αν δεν έχει τα καλύτερα αποτελέσματα τελευταία. Ερχονται και σ' αυτήν νέα παιδιά σιγά-σιγά. Είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά, θα επανέλθει και πάλι εκεί που αξίζει".

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟΣ 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK