Χαραλαμπίδης: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια"

Να αγκαλιαστεί από όλους και κυρίως από το φίλαθλο κοινό της Κύπρου η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι διεθνείς στη Βοσνία ήταν το κύριο μήνυμα του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, σε δηλώσεις του στο "balla.com.cy". Διαβάστε τα κλειδιά για περισσότερες επιτυχίες όπως τα απαριθμεί o 33χρονος.

Χαραλαμπίδης: "Να αγκαλιαστεί η προσπάθεια"

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη στο "balla.com.cy"

"Ήταν το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή αντίπαλο. Θεωρώ ότι σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Συγκεκριμένα σ' αυτό το παιχνίδι θέλαμε να ξεκινήσουμε πολύ δυνατά, αιφνιδιαστήκαμε λίγο στο ξεκίνημα όμως στη συνέχεια η νίκη ήρθε με πολύ περιπετειώδη τρόπο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνάμα όμως πολύ προσγειωμένοι. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο όμιλο τα πάντα μπορεί να συμβούν. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι κάθε παιχνίδι να παλεύουμε τις πιθανότητες μας, να κυνηγούμε βήμα-βήμα αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Εγώ προσωπικά όπως και οι υπόλοιποι συνποδοσφαιριστές μου θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο κοντά στην Εθνική ομάδα. Τον επόμενο μήνα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, και θέλουμε έτσι να καλέσουμε τον κάθε Κύπριο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, να έρθει κοντά στην ομάδα και να μας σπρώξει και εμάς για περαιτέρω επιτυχίες.

Καλύτερα να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες δηλώσεις, προσγειωμένα, ταπεινά με γνώμονα πάντα το παρελθόν και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες που είχε αυτή η ομάδα, το άπαν είναι η πειθαρχεία η καλή αγωνιστική συμπεριφορά από όλους και φυσικά το όραμα. Το όραμα το οποίο υπάρχει στην Εθνική όμως για να υπάρχει και η επιτυχία ο καθ' ένας πρέπει να βάλει και το δικό του λιθαράκι.

Το γκολ του Χριστοφή στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταλυτικό, θεωρώ ότι έτσι όπως ήρθε το ματς έπρεπε να το πάρει η Εθνικής μας, και μία φορά άξιζε και η νίκη για εμάς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK