Ο Χόντσον πήρε το αίμα του πίσω με φανταστικό κοντρόλ

Ο Ρόι Χόντσον έκλεψε την παράσταση με μία ενέργειά του, χωρίς να γίνει ρεζίλι αυτήν τη φορά.

Ο Χόντσον πήρε το αίμα του πίσω με φανταστικό κοντρόλ

Την ώρα που το διαδίκτυο βρίθει από VIDEOS χλεύης του Ρόι Χόντσον, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας έδωσε υλικό για θετικό λόγο αυτήν τη φορά, στην αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο.

Με το σκορ στο 4-0 και το ρολόι να δείχνει το 73', μία σέντρα από αριστερά δεν βρήκε τον στόχο της, με συνέπεια η μπάλα να πάρει τροχιά προς το μέρος του προπονητή των "λιονταριών".

Αυτός δεν έχασε την ψυχραιμία του, ούτε την ισορροπία του όπως συνηθίζει και έκανε ένα καταπληκτικό στοπάρισμα, που θα ζήλευαν αρκετοί από τους 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο εκείνη τη στιγμή, ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Ιδού και τα πειστήρια

 

Βέβαια, υπάρχουν κι αυτά...

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ρεκόρ Ρούνεϊ και πρόκριση για Αγγλία

Αρχισκόρερ της Αγγλίας ο Ρούνεϊ

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ