Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"

O Ρόι Χόντσον παραχώρησε την τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητή της Αγγλίας, παρότι ο ίδιος δεν ήθελε, τονίζοντας πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη για την μέτρια πορεία και τον αποκλεισμό των "λιονταριών".

Η Αγγλία γνώρισε ακόμη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, αυτή τη φορά με 2-1 από την εντυπωσιακή Ισλανδία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν το "κύκνειο άσμα" του Ρόι Χόντσον στον πάγκο των "λιονταριών", αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπέβαλε την παραίτησή του.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της Αγγλίας, ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε νέα συνέντευξη Τύπου, αυτή τη φορά μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, παρότι ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, δεν το επιθυμούσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Δεν ξέρω τι κάνω εδώ. Έκανα την τοποθέτησή μου χτες το βράδυ. Μου είπαν όμως πως είναι σημαντικό να βρεθώ εδώ", τόνισε ο Χόντσον.

"Υποθέτω πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη. Δεν με ανάγκασαν να έρθω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για όλο αυτό. Η τελευταία μέρα μου με την ομοσπονδία ήταν η χθεσινή".

Για το αν αισθάνεται ένοχος, ανέφερε: "Ως προπονητής πάντα εσύ έχεις την ευθύνη. Είμαι αναπόσπαστο μέρος του τι συνέβη. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και εγώ νιώθουμε πολύ, πολύ άσχημα για το τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Φυσικά και λυπόμαστε. Όποτε δεν εκπληρώσεις προσδοκίες είναι μια λυπηρή μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας
Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα