Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"

O Ρόι Χόντσον παραχώρησε την τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητή της Αγγλίας, παρότι ο ίδιος δεν ήθελε, τονίζοντας πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη για την μέτρια πορεία και τον αποκλεισμό των "λιονταριών".

Χόντσον: "Δεν ξέρω τι κάνω εδώ"

Η Αγγλία γνώρισε ακόμη έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό, αυτή τη φορά με 2-1 από την εντυπωσιακή Ισλανδία. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν το "κύκνειο άσμα" του Ρόι Χόντσον στον πάγκο των "λιονταριών", αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου υπέβαλε την παραίτησή του.

Μία ημέρα μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της Αγγλίας, ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε νέα συνέντευξη Τύπου, αυτή τη φορά μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, παρότι ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, δεν το επιθυμούσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Δεν ξέρω τι κάνω εδώ. Έκανα την τοποθέτησή μου χτες το βράδυ. Μου είπαν όμως πως είναι σημαντικό να βρεθώ εδώ", τόνισε ο Χόντσον.

"Υποθέτω πως κάποιος έπρεπε να δεχτεί τα βέλη. Δεν με ανάγκασαν να έρθω, αλλά δεν είμαι χαρούμενος για όλο αυτό. Η τελευταία μέρα μου με την ομοσπονδία ήταν η χθεσινή".

Για το αν αισθάνεται ένοχος, ανέφερε: "Ως προπονητής πάντα εσύ έχεις την ευθύνη. Είμαι αναπόσπαστο μέρος του τι συνέβη. Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και εγώ νιώθουμε πολύ, πολύ άσχημα για το τι δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Φυσικά και λυπόμαστε. Όποτε δεν εκπληρώσεις προσδοκίες είναι μια λυπηρή μέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ