Έλεγχος από αστυνομικούς και στον Κάτσε

Ο μέσος του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε και οι συμπαίκτες του πέρασαν από το μικροσκόπιο των σερβικών Αρχών πριν πετάξουν για Τίρανα. Διαβάστε τι έψαχναν οι Αρχές.

Έλεγχος από αστυνομικούς και στον Κάτσε

Η βραδιά της περασμένης Τρίτης ήταν δύσκολη για όλους και μεταξύ αυτών και για τον Έργκους Κάτσε, Ο Αλβανός διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ παρότι δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας με τη Σερβία στο Βελιγράδι πέρασε, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς από τον εξονυχιστικό έλεγχο των αστυνομικών στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Ο σκοπός του αυστηρού ελέγχου ήταν η αναζήτηση του τηλεχειριστηρίου με το οποίο το αεροπλανάκι που μετέφερε τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας" πέταξε από παρακείμενη πολυκατοικία πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν.

Οι Σέρβοι εκτίμησαν πως υπήρχε πιθανότητα οι Αλβανοί διεθνείς να προσπαθήσουν να "καλύψουν" τους εκτελεστές του επεισοδίου.

Πάντως, λίγες ώρες αργότερα, τόσο ο 21χρονος μέσος, όσο και οι συμπαίκτες του αποθεώθηκαν από 3000 Αλβανούς φιλάθλους που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο των Τιράνων.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κατηγορίες της UEFA σε Αλβανία και Σερβία

"Πολιτική πρόκληση" και "ξεφτίλα των Σέρβων"

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο στο Βελιγράδι (VIDEO)

PHOTOSTORY: Τα επεισόδια στο Βελιγράδι

ΧΑΜΟΣ! Μία... σημαία διέκοψε το ματς Σερβία-Αλβανία! (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK