Έτοιμη η απόλυση του Καπέλο

Προ των πυλών της εξόδου ο Φάμπιο Καπέλο μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από την Αυστρία στον 7ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2016.

Έτοιμη η απόλυση του Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο προσέληφθη από τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να προετοιμάσει το έδαφος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Μια σειρά από αρνητικά αποτελέσματα ωστόσο τον φέρνουν προ της απόλυσης από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Φαίνεται ότι το 1-0 από την Αυστρία την Κυριακή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Η Ρωσία χάνοντας στη Μόσχα έμεινε στην τρίτη θέση του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης και στο -4 από τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο στα τελικά της Γαλλίας.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει προβληματισμό στο ηγετικό επιτελείο της ρωσικής ομοσπονδίας και όπως δήλωσε ο εκτελεστικός πρόεδρος Νικίτα Σιμονιάν τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί. Μιλώντας στο "R-Sport" ο Ρώσος παράγοντας δήλωσε ότι το μέλλον του Ιταλού προπονητή είναι μετέωρο.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ