Ανησυχία για το Euro 2016 στη Γαλλία

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έχουν προκαλέσει ανησυχία στους διοργανωτές του Euro 2016, αλλά και στην UEFA σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανησυχία για το Euro 2016 στη Γαλλία

Τα τραγικά γεγονός που έλαβαν χώρα στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν προκαλέσει ανησυχία στους διοργανωτές του Euro 2016, αλλά και στην UEFA σχετικά με την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εξέφρασε την ανησυχία του, ενώ ήδη δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη αναφέρουν πως υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει έδρα ή ακόμα και να αναβληθεί η διοργάνωση!

"Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και είναι λογικό αυτή τη στιγμή", σχολίασε αρχικά ο Νοέλ Λε Γκρεά και συνέχισε: "Τα συμβάντα του Ιανουαρίου ανέβασαν το ρίσκο σε μεγαλύτερα επίπεδο και όλοι ανησυχούν. Μετά τα όσα έγιναν την Παρασκευή η κατάσταση είναι πλέον πολύ δύσκολη".

Ανησυχία για το Euro 2016 στη Γαλλία

Το Euro 2016 θα φιλοξενηθεί σε Μπορντό, Λανς, Λιλ, Λυών, Μαρσέιγ, Νις, Σεντ Ετιέν και Τουλούζ όπως και σε δυο στάδια του Παρισιού.

Για την ώρα και με τα γεγονότα να είναι ακόμη πολύ πρόσφατα, δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις, ωστόσο όλα δείχνουν πως το γεγονός ότι η Γαλλία έχει βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατών, αναμένεται να απασχολήσει έντονα το προσεχές διάστημα την UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Aναβλήθηκε το φιλικό της Γαλλίας με την Αγγλία

Νεκρώνει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο Παρίσι

Η αδερφή του Γκριεζμάν γλίτωσε στο τσακ!

H "L'Equipe" φόρεσε μαύρα

Πεθαίνοντας στο Παρίσι

Οι πολύ δύσκολες στιγμές του διαιτητή Λαόθ στο Παρίσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK