Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Σερβίας

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σερβίας σε ξενοδοχείο στην Αλβανία παραμονές της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016.

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Σερβίας

Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, Αλβανία και Σερβία τίθενται ξανά αντιμέτωπες για τα προκριματικά του Euro 2016 αυτή τη φορά στο Ελμπασάν.

Η ατμόσφαιρα στην "Ελμπασάν Αρένα" αναμένεται "καυτή" και το κλίμα τεταμένο τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ως εκ τούτου τα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός του γηπέδου θα είναι δρακόντεια προς αποφυγή επεισοδίων.

Ωστόσο, παρά τα μέτρα ασφαλείας, τα... παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς, παραμονές της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σερβίας δέχθηκε επίθεση με πέτρες στο δρόμο για το ξενοδοχείο, όπως ανέφεραν στο σέρβικο Τύπο μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός για τα εισιτήρια του Αλβανία-Σερβία

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ