Η UEFA απέρριψε τις εφέσεις Σερβίας και Αλβανίας

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA απέρριψε τις εφέσεις των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών της Σερβίας και της Αλβανίας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016.

Η UEFA απέρριψε τις εφέσεις Σερβίας και Αλβανίας

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως παραμένουν οι πρωτόδικες ποινές της πειθαρχικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας. Η UEFA είχε κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της Σερβίας με 3-0, αφαιρώντας της όμως παράλληλα τρεις βαθμούς εξαιτίας της στάσης του κόσμου της.

Επιπλέον, οι Σέρβοι θα δώσουν τις δύο επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις τους χωρίς κόσμο, ενώ αμφότερες οι ομοσπονδίες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τις 10.000 ευρώ.

Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι με τη σημαία της "μεγάλης Αλβανίας".

Ο Σέρβος διεθνής Μίτροβιτς το είχε κατεβάσει, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι ποδοσφαιριστές της Αλβανίας και κατ' επέκταση να δημιουργηθεί ένταξη μεταξύ των παικτών και εισβολή των φιλάθλων στο γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK