Καθησυχαστική η UEFA για το Euro 2016

Η UEFA προσπαθεί να καθησυχάσει κοινό και χώρες ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.

Καθησυχαστική η UEFA για το Euro 2016
euro 2016

Αισιόδοξη ότι η διεξαγωγή του Euro 2016 στη Γαλλία θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα, από πλευράς ασφάλειας, εμφανίστηκε η UEFA με ανακοίνωσή της μετά από το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία τόνισε ότι η αρμόδια επιτροπή εργάζεται εδώ και χρόνια για τη διασφάλιση όλων των εμπλεκομένων πλευρών στη διάρκεια του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Γαλλία μεταξύ 10 Ιουνίου και 10 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση

"Μετά από τα σημερινά γεγονότα των Βρυξελλών, η UEFA επιθυμεί να επαναβεβαιώσει την αφοσίωσή της στην τοποθέτηση της ασφάλειας στην κορυφαία προτεραιότητα των οργανωτικών πλάνων του Euro 2016.

Η Επιτροπή Ασφάλειας του Euro 2016 και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της διοργάνωσης του τουρνουά θα συνεχίσουν την κοινή δουλειά τους και θα ελέγχουν διαρκώς το μέγεθος του ρίσκου για το τουρνουά και τα αντίστοιχα οργανωτικά πλάνα.

Για πάνω από τρία χρόνια, η Επιτροπή Ασφάλειας του Euro 2016 συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές για την ανάπτυξη των πιο κατάλληλων μηχανισμών για την εγγύηση ενός ασφαλούς τουρνουά και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτό να διασφαλιστεί για όλους τους εμπλεκόμενους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλευρό του Βελγίου

Ο Ντοσεβί γλίτωσε για μία ημέρα από το τρομοκρατικό χτύπημα!

Πρώην παίκτης της Οστάνδης γλίτωσε από θαύμα στο τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών

News 24/7

24MEDIA NETWORK