Ο Οσέι σόκαρε την Γερμανία, ο Ρονάλντο "έφτιαξε" τον Σάντος (VIDEOS)

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για την Γερμανία, η οποία ισοφαρίστηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης του Γκελζενκίρχεν με την Ιρλανδία (1-1). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο "έφτιαξε" τον Φερνάντο Σάντος κόντρα στην Δανία στο 95'. Δείτε videos απ' όλα τα ματς.

Ο Οσέι σόκαρε την Γερμανία, ο Ρονάλντο "έφτιαξε" τον Σάντος (VIDEOS)

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, η Γερμανία άγγιξε τη νίκη επί της Ιρλανδίας με γκολ του Τόνι Κρόος, ωστόσο ο Τζον Οσέι έμελλε να μιλήσει τελευταίος και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ο Γιόαχιμ Λεβ εμπιστεύθηκε την ίδια αμυντική τετράδα με το ματς της Βαρσοβίας και δεν υπήρξαν... παρατράγουδα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο τα "πάντσερ" έχασαν μόλις μία καλή ευκαιρία (στις καθυστερήσεις με τον Γιούλιαν Ντράξλερ).

Στο 71ο λεπτό ο Τόνι Κρόος έλυσε το γόρδιο δεσμό με σουτ, έπειτα από πάσα του νεοεισελθόντα Μαξ Κρούζε κι όλοι πίστεψαν ότι η Γερμανία θα επανέλθει στις επιτυχίες, όμως ο Τζον Οσέι μίλησε τελευταίος, εκμεταλλευόμενος μία γλυκιά σέντρα του Γουές Χούλαχαν στο 91'.

Ο Ρονάλντο "δούλεψε" για τον Σάντος

Ο Οσέι σόκαρε την Γερμανία, ο Ρονάλντο "έφτιαξε" τον Σάντος (VIDEOS)

Στο επίσημο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος, η Πορτογαλία επικράτησε 1-0 της Δανίας στο "Πάρκεν" με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πολύς καλός ήταν ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του δοκίμασαν μερικές φορές τα αντανακλαστικά του Κάσπερ Σμάιχελ, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο 33ο λεπτό από πλευράς γηπεδούχων (δοκάρι Κρον-Ντέλι).

Στο δεύτερο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν έμοιαζε ικανή να σκοράρει, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμελλε να δείξει τη μεγάλη του κλάση με κεφαλιά σε "νεκρό" χρόνο, ύστερα από σέντρα ακριβείας του νεοεισελθόντα Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης

4ος όμιλος

Πολωνία - Σκωτία 2-2

(12' Ματσίνσκι, 76' Μίλικ - 18' Μαλόνεϊ, 57' Νέισμιθ)

Γερμανία - Ιρλανδία 1-1

(71' Κρόος - 94' Οσέι)

Γιβραλτάρ - Γεωργία 0-3

(9' Γκελασβίλι, 19' Οκριασβίλι, 69' Κανκάβα)

5ος όμιλος

Σαν Μαρίνο - Ελβετία 0-4

(10', 24' Σεφέροβιτς, 30' Τζεμαΐλι, 79' Σατσιρί)

6ος όμιλος

Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία 0-2

(9' Γουόρντ, 51' Λάφερτι)

Φινλανδία - Ρουμανία 0-2

(54', 83' Στάνκου)

Νησιά Φαρόε - Ουγγαρία 0-1

(21' Σάλαϊ)

9ος όμιλος

Σερβία - Αλβανία ( διακοπή)

Δανία - Πορτογαλία 0-1

(95' Ρονάλντο)

Τα videos των υπολοίπων αγώνων

Πολωνία - Σκωτία 2-2

Σαν Μαρίνο - Ελβετία 0-4

Γιβραλτάρ - Γεωργία 0-3

Διαβάστε ακόμη:

ΧΑΜΟΣ! Μία... σημαία διέκοψε το ματς Σερβία-Αλβανία! (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK