Μπουτάρης: "Να γίνει στη Θεσσαλονίκη το Σερβία - Αλβανία"

Στη Θεσσαλονίκη πρότεινε να διεξαχθεί η αναμέτρηση Σερβία - Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 που διεκόπη λόγω σοβαρών επεισοδίων την περασμένη εβδομάδα, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012  στην Παλιά Βουλή.
Την εκδήλωση  προλόγισε  και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-Η εκδήλωση με θέμα «Για την Ελλάδα, τώρα!» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012 στην Παλιά Βουλή. Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος. Ομιλητές η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,ο Λουκάς Τσούκαλης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής ΒΚΌΑθηνών.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πρότεινε τη διεξαγωγή του ματς Σερβία - Αλβανία που διεκόπη την περασμένη Τρίτη (14/10) λόγω επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης".

Σχολιάζοντας μάλιστα τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον εν λόγω αγώνα, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της "Μεγάλης Αλβανίας".

Διαβάστε ακόμη:

ΧΑΜΟΣ! Μία... σημαία διέκοψε το ματς Σερβία-Αλβανία! (VIDEOS)

PHOTOSTORY: Τα επεισόδια στο Βελιγράδι

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο στο Βελιγράδι (VIDEO)

"Πολιτική πρόκληση" και "ξεφτίλα των Σέρβων"

Οι κατηγορίες της UEFA σε Αλβανία και Σερβία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ: Ο... σημαδεμένος Λενγιάνι στα αποδυτήρια

Σε ουδέτερο γήπεδο το Σερβία-Αλβανία!

K. Κεφαλογιάννης: Τι θα έκαναν οι Έλληνες στη θέση των Αλβανών;

News 24/7

24MEDIA NETWORK