Ο ΜVP και η 11άδα του Euro 2016

H UEFA ανακοίνωσε τον πολυτιμότερο παίκτη, αλλά και την κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2016. Δειτε ποιοι βρίσκονται μέσα, αλλά και ποιος ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε στη διοργάνωση έμεινε εκτός!

Ο ΜVP και η 11άδα του Euro 2016

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του Euro 2016, η UEFA ανακοίνωσε τον πολυτιμότερο παίκτη της διοργάνωσης. Κι αυτός δεν είναι Πορτογάλος όπως πολλοί πίστευαν, αλλά Γάλλος. Ο Αντουάν Γκριεζμάν των έξι γκολ στο Euro κατέκτησε το βραβείο και αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος του τουρνουά.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η κορυφαία ενδεκάδα. Σε αυτή βρίσκονται τέσσερις Πορτογάλοι, τρεις Γερμανοί, δύο Ουαλοί και δύο Γάλλοι. Όπως ήταν λογικό οι πρωταθλητές Ρονάλντο, Πατρίσιο, Πέπε και Γκερέιρο βρίσκονται κανονικά στην ενδεκάδα, ωστόσο προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι έμεινε εκτός ο κορυφαίος παίκτης των Ουαλών, ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο άσος της Ρεάλ που σκόραρε τρία τέρματα και οδήγησε τους Ουαλούς στην τετράδα του τουρνουά δεν ψηφίστηκε στην κορυφαία ενδεκάδα και τη θέση του πήρε ο Ντμίτρι Παγέ της Γαλλίας που μετά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα, η απόδοσή του έπεσε αισθητά στη συνέχεια.

Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκαδα του Euro:

Τερματοφύλακας: Ρουί Πατρίσιο (Πορτογαλία)

Αμυντικοί: Τζόσουα Κίμιχ (Γερμανία), Τζερόμ Μπόατενγκ (Γερμανία), Πέπε (Πορτογαλία), Ραφαέλ Γκερέιρο (Πορτογαλία)

Μέσοι: Τόνι Κρος (Γερμανία), Τζο Άλεν (Ουαλία), Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία), Άρον Ράμσεϊ (Ουαλία), Ντιμιτρί Παγέ (Γαλλία)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)

Ο ΜVP και η 11άδα του Euro 2016

Τέλος όσον αφορά το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αυτό πήγε στον Γκριεζμάν με τα έξι γκολ που πέτυχε, δεύτερος ήρθε ο Ρονάλντο με τρία, όσα είχε και ο τρίτος Ζιρού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK