Τα highlights του Ελβετία - Γαλλία

Δείτε σε VIDEOS τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της Ελβετίας με τη Γαλλία για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro.

Τα highlights του Ελβετία - Γαλλία

Στο 12ο λεπτό, η Γαλλία είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!  Ο Πογκμπά επιχείρησε το σουτ, ο Ζόμερ δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πογκμπά είδε και πάλι την προσπάθειά του να στο οριζόντιο δοκάρι του Ζόμερ.

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ