Τα highlights του Ουγγαρία - Βέλγιο

Δείτε σε VIDEOS τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης της Ουγγαρίας με το Βέλγιο στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Euro.

Τα highlights του Ουγγαρία - Βέλγιο

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στην αναμέτρηση, η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα ο Ντε Μπρούινε εκτέλεσε ωραία το φάουλ, ο Αλντερβάιρελντ έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Κίραλι για το 0-1.

Το Βέλγιο σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 78ο λεπτό με τον Μπατσουαγί, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο. Ο Αζάρ με τρομερή ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία διαμόρφωσε το 0-3 και "κλείδωσε" την πρόκριση για τους Βέλγους.

Το... κερασάκι της τούρτας στην εμφατική νίκη του Βελγίου έβαλε ο Καράσκο, ο οποίος σημείωσε και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ