Χαμός για τα εισιτήρια του Αλβανία-Σερβία

Οι Αλβανοί φίλαθλοι έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σερβία που μυρίζει... μπαρούτι.

Χαμός για τα εισιτήρια του Αλβανία-Σερβία
Σερβία-Αλβανία-εισιτήριο

"Καυτή" θα είναι η ατμόσφαιρα στην "Ελμπασάν Αρένα" στη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Αλβανίας και Σερβίας για τα προκριματικά του Euro 2016.

Οι Αλβανοί βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πρώτη πρόκρισή τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, οι Σέρβοι προ του φάσματος ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού, ωστόσο το κλίμα θα είναι τεταμένο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Η ιστορική έχθρα των δύο χωρών, η οποία μετουσιώθηκε σε επεισόδια και διακοπή στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, έχει εκτοξεύσει στο "κατακόρυφο" το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Δεν είναι τυχαίο ότι το πλέον δυσεύρετο πράγμα στη χώρα αυτήν τη στιγμή είναι ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Με αυτό το δεδομένο, είναι φυσιολογικό η τιμή να φτάσει στα ύψη στη "μαύρη" αγορά και αυτήν τη στιγμή να πωλείται ακόμα και για 500 ευρώ.

Στο πρώτο παιχνίδι, Αλβανοί οπαδοί έστειλαν πάνω από το γήπεδο ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με τη σημαία της χώρας τους διαμορφωμένη στο σχήμα της "Μεγάλης Αλβανίας", με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να προσπαθεί να την κατεβάσει.

Οι Αλβανοί διεθνείς επιτέθηκαν στον Σέρβο μέσο και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των παικτών, ενώ στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν και ορισμένοι φίλαθλοι.

Οι Αλβανοί αποχώρησαν από το γήπεδο και δεν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια η UEFA να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ των "πλάβι". Η ομοσπονδία της Αλβανίας απευθύνθηκε στο CAS, που την έκρινε ένοχη για το drone, αλλά εξήγησε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως οι παίκτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν το ματς και άρα υπαίτια για την διακοπή κρίθηκε η Σερβία, με συνέπεια να χάσει το παιχνίδι με 3-0 και να της αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Διαβάστε ακόμη:

Ομοσπονδία Αλβανίας: "Ο διαιτητής δεν ανέφερε τίποτα για το ελικοπτεράκι"

Πλατινί: "Κι αν υπήρχε βόμβα στο ελικοπτεράκι;"

Έλεγχος από αστυνομικούς και στον Κάτσε

Οι κατηγορίες της UEFA σε Αλβανία και Σερβία

"Πολιτική πρόκληση" και "ξεφτίλα των Σέρβων"

Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ξύλο στο Βελιγράδι (VIDEO)

PHOTOSTORY: Τα επεισόδια στο Βελιγράδι

ΧΑΜΟΣ! Μία... σημαία διέκοψε το ματς Σερβία-Αλβανία! (VIDEOS)

Η Αλβανία δικαιώθηκε στο CAS, σε τροχιά πρόκρισης στο Euro 2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK