Κέρδισε με Έντερ 1.000.000 λίρες και αγνοείται!

Ένας Άγγλος κατάφερε να προβλέψει το λεπτό και τον σκόρερ του μεγάλου τελικού του Euro κερδίζοντας 1.000.000 λίρες όμως παραμένει άφαντος.

Κέρδισε με Έντερ 1.000.000 λίρες και αγνοείται!

Μια απίστευτη ιστορία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ένας Άγγλος φίλαθλος κατάφερε να βρει το ακριβές λεπτό αλλά και τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον μεγάλο τελικό του Euro 2016 και να κερδίσει 1.000.000 λίρες!

 

Ωστόσο, μετά την ανάδειξή του ως νικητή του τρελού αυτού στοιχήματος, η τύχη του αγνοείται. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρεία που είχε κάνει την πρόβλεψη ο Άγγλος, πραγματοποιεί διαδικτυακή καμπάνια προκειμένου να βρεθούν τα ίχνη του.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ