Ο σκηνοθέτης που σταμάτησε τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη την Πορτογαλία, στην πρεμιέρα της στο Euro 2016 κόντρα στη Ισλανδία και γι' αυτό ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ένας... σκηνοθέτης!

Ο σκηνοθέτης που σταμάτησε τον Ρονάλντο

Ο τερματοφύλακας της Ισλανδίας, Χάνερ Θορ Χάλντορσον, αποτέλεσε τον ήρωα για την εθνική ομάδα της χώρας του στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία, λέγοντας σε πολλές περιπτώσεις "όχι" στον Κριστιάνο Ρονάλντο, στις προσπάθειες που έκανε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ για να τον νικήσει.

Το παράδοξο με την περίπτωση του Χάλντορσον, έχει να κάνει με την βασική επαγγελματική ιδιότητά του, αφού αποτελεί έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη στη χώρα του. Βλέπετε για πολλούς ποδοσφαιριστές σε χώρες όπως η Ισλανδία, η ποδοσφαιρική καριέρα και τα οικονομικά οφέλη από την μπάλα δεν είναι αυτονόητα, γι αυτό και σε πολλές περιπτώσεις οι παίκτες, ακόμη κι αν πρόκειται για διεθνείς, έχουν μια κανονική επαγγελματική καριέρα, παράλληλα με το ποδόσφαιρο.

Ο Χάλντορσον λοιπόν είναι σκηνοθέτης στην... κανονική ζωή του, έχοντας μάλιστα σκηνοθετήσει το video clip του τραγουδιού με το οποίο η Ισλανδία πήγε στη Eurovision του 2012.

Για την ώρα πάντως, ο 32χρονος τερματοφύλακας της Μπόντο Γκλιμτ έχει "παγώσει" για λίγο την ενασχόλησή του με τη σκηνοθεσία, με την οποία θα ασχοληθεί και πάλι σε λίγα χρόνια, μόλις ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική καριέρα του.

Δείτε το video clip που σκηνοθέτησε ο Χάλντορσον το 2012 για το τραγούδι της Ισλανδίας στη Eurovision:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θέμης Καίσαρης: Κριστιάνο, στάσου στο ύψος σου
Επίθεση Ρονάλντο σε Ισλανδία: "Πανηγύρισαν σαν να κατέκτησαν το Euro"
Πορτογαλία - Ισλανδία 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK