Ο Χανς Μπάκε έρχεται ξανά στην Ελλάδα!

Τα ηνία της εθνικής ομάδας της Φινλανδίας ανέλαβε ο Χανς Μπάκε και το πρώτο ταξίδι που θα κάνει είναι στην Ελλάδα για το παιχνίδι των προκριματικών του EURO στις 4 Σεπτεμβρίου!

Ο Χανς Μπάκε έρχεται ξανά στην Ελλάδα!

Ο Χανς Μπάκε επιστρέφει στην Ελλάδα! Ως ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού θα επισκεφτεί τη χώρα μας για το παιχνίδι της προκριματικής φάσης του EURO, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη.

" Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την πρόσληψή του. Είναι ένας πολύ έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής με παραστάσεις από το διεθνές επίπεδο", ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Πέρτι Άλαγια για τον 63χρονο προπονητή, που αντικατέστησε τον Μίξου Πατελάινεν.

Τελευταία δουλειά του Μπάκε ήταν στους Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, από τους οποίους αποχώρησε το Νοέμβριο του 2012. Από τότε δεν δούλευε ως προπονητής. Έχει κατά τ' άλλα, εργαστεί σε πολλές ομάδες της πατρίδας του και της Σκανδιναβίας γενικότερα, όπως επίσης στη Ζάλτσμπουργκ, στη Νοτς Κάουντι και στη Μάντσεστερ Σίτι ως βοηθός του Έρικσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK