Λεβ: "Νικήσαμε τους Ιταλούς με το δικό τους παιχνίδι"

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο τεχνικός της Γερμανίας Γιοακίμ Λεβ μετά την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Ιταλία. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Λεβ: "Νικήσαμε τους Ιταλούς με το δικό τους παιχνίδι"

"Φυσικά και είμαι χαρούμενος. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, αυτό είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Το τουρνουά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έδωσε συγχαρητήρια στον Χέκτορ για το πέναλτι που εκτέλεσε. Ήταν μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Οι Ιταλοί δεν ήταν μόνο σήμερα καλοί, είναι πάντα. Πρέπει να παίξεις σαν τους Ιταλούς για να τους νικήσεις, χρειάζεται εξυπνάδα", δήλωσε ο Γιοακίμ Λεβ μετά την πρόκριση της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπαρτζάλι έκλαψε on air και είπε "αντίο"
Ο Πελέ "πλήρωσε" την προκλητική κίνηση στον Νόιερ
Δάκρυσε ο Μπουφόν στον αποκλεισμό της Ιταλίας
Γερμανία - Ιταλία 1-1, 6-5πεν.
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ