Με Λεβ στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Γερμανία

Η Γερμανική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιόακιμ Λεβ γι' ακόμα δύο χρόνια, με τον Γερμανό τεχνικό να παραμένει στον πάγκο και στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Με Λεβ στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Γερμανία

Προπονητής της εθνικής Γερμανίας θα παραμείνει γι' ακόμα δύο χρόνια ο Γιόακιμ Λεβ. Ο 56χρονος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα οδηγήσει τη Γερμανία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Στο εφετινό Euro ο Γερμανός οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του μέχρι τα ημιτελικά, όπου κι αποκλείστηκε από τη Γαλλία. Ο Λεβ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία απ' το 2006, όταν κι αποχώρησε ο Γίργκεν Κλίσμαν, έχοντας ως... παρακαταθήκη την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014.

Η ανακοίνωση:

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα