Σοκ σε Γερμανία και Ντόρτμουντ με Γκιντογκάν

Άσχημα μαντάτα για την Ντόρτμουντ και την εθνική Γερμανίας, καθώς o Ιλκάι Γκιντογκάν τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση των Βαυαρών και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, το οποίο σημαίνει πως χάνει το προσεχές Euro!

Σοκ σε Γερμανία και Ντόρτμουντ με Γκιντογκάν

Πλήγμα για την Ντόρτμουντ και την εθνική Γερμανίας ενόψει του τελικού DFB Pokal και του Euro 2016 αντίστοιχα, καθώς ο Ιλκάι Γκιντογκάν θα χάσει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Τα άσχημα μαντάτα μετέφεραν οι Βαυαροί μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter. O 25χρονος άσος γύρισε το γόνατό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκιντογκάν στέκεται άτυχος, αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ