Yπό το βλέμμα της Μέρκελ το ματς

Yπό το βλέμμα της Άνγκελα Μέρκελ το ματς της Ελλάδας με τη Γερμανία. Η Καγκελάριος θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου του Γκντανσκ τις προσπάθειες των "Πάντσερ" για πρόκριση στους "8".

firo : 03.07.2010.Fussball, Fu?ball, WM 2010 S?dafrika, Weltmeisterschaft,.2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA,.Spiel 59, Match 59,  Viertelfinale.ARG - GER Argentinien - Deutschland. Jakob Zuma  Pr?sident Fifa , und Bundeskanzlerin Angela Merkel v.l..$worldrightsEs gelten unsere AGB, einsehbar auf www.firosportphoto.de.copyright by firo sportphoto:.Pfefferackerstr. 2a.45894 G e l s e n k i r c h e n.www.firosportphoto.de.mail@firosportphoto.de.(V o l k s b a n k   B o c h u m - W i t t e n ).BLZ.: 430 601 29.Kt. Nr.: 341 117 100.Tel:? 0209 - 9304402.Fax:? 0209 - 9304443     , firo :   11.06.2010.
merkel.jpg INTIME SPORTS

Στο στάδιο του Γκτανσκ για να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ελλάδα θα βρεθεί εκτός απροόπτου την Παρασκευή ο Ανγκέλα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γερμανίδα καγκελάριος είναι επίσημη προσκεκλημένη του Πολωνού Πρωθυπουργού Ντόναντ Ντασκ και θα βρεθεί στο πλευρό του ηγέτη της Πολωνίας όπως άλλωστε ανακοίνωσε και επίσημα η καγκελαρία.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μέρκελ θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής Γερμανίας στο euro 2012 καθώς μέχρι στιγμής οι υποχρεώσεις της δεν της το επέτρεπαν.

Μαζί με την Μέρκελ, θα μεταβούν στην Πολωνία για τα προημιτελικά του euro, o Ισπανός Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο Ιταλός ομόλογός του Μάριο Μόντι αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Άγνωστο το τι θα πράξει ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είναι ο επικεφαλής της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Θεωρείται πάντως δύσκολο να μεταβεί στην Πολωνία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκράτιας αφού την Παρασκευή θα λάβει χώρα πιθανότατα η ορκωμοσία του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι τρόμο έχει προκαλέσει (πιθανό) ενδεχόμενο αποδοκιμασιών από τους Ελληνες φιλάθλους του ύμνου των Γερμανών γι' αυτό έχει κινητοποιηθεί μέχρι και ο ΕΟΤ (!) για να... χαμηλώσει η φωνή των ελληνικών και ξένων δικτύων την ώρα της ανάκρουσής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK