Αποθέωση για Νίνη - Φετφατζίδη

Το εγκώμιο των Σωτήρη Νίνη και Γιάννη Φετφατζίδη έπλεξε ξένη ιστοσελίδα, σε αφιέρωμα της στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας ενόψει Euro2012. "Δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα", χαρακτηρίζουν τους δύο νεαρούς άσους των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Αποθέωση για Νίνη - Φετφατζίδη
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "uk.eurosport.yahoo.com" παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη και τον Γιάννη Φετφατζίδη του Ολυμπιακού, τους οποίους και θεωρεί ως τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας στο EURO2012. Εξ ου και ο τίτλος που χρησιμοποιεί, "Το δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίνη, ο συντάκτης του κειμένου αναφέρει ότι αγωνίζεται ως βασικός από τα 17 του χρόνια, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του στον αγώνα με το Ισραήλ του στέρησε μεγάλος μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθως, γίνεται λόγος για τον τρόπο που αγωνίζεται ο παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας πλέι μέικερ με εξαιρετικές κάθετες πάσες, ενώ μπορεί να απειλήσει με μακρινά σουτ, κάτι το οποίο τον κάνει "όπλο" για Εθνική!

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα σχόλια για τον νεαρό άσο, προσφάτως νταμπλούχο με τον Ολυμπιακό, Γιάννη Φετφατζίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK