Δεύτερη ήττα και... αντίο για την Εθνική Νέων

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς, αυτή τη φορά με σκορ 4-2, υπέστη η Εθνική μας ομάδα των Νέων από την αντίστοιχη του Βελγίου, στο πλαίσιο της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 2014, χάνοντας έτσι κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Δεύτερη ήττα και... αντίο για την Εθνική Νέων

Σε ένα ισορροπημένο ματς, από πλευράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από γκολ του Μουσοντά στο 27', ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για το Βέλγιο στο 55'.

Με αντεπίθεση διαρκείας, η Ελλάδα ήρθε κοντά στην ανατροπή του ματς, με τους Κρητικό και Δεληγιαννίδη να σκοράρουν με δύο λεπτά διαφορά (59' και 61').

Όμως, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από δύο τέρματα του Σκρίβερς στο 63' και στο 89'.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η Ελλάδα αγωνίστηκε από το 71' με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Βούρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ουκρανός διαιτητής Γιάροσλαβ Κόζικ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Τζανουλίνο, Δεληγιαννίδη, Γκιγιαουμέ, Ντεντονκέρ και Ελ Μεσαουντί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βούρος, Παντελάκης, Δεληγιαννίδης, Φούντας, Τζανουλίνος (46' Κρητικός), Ρούσσος (79' Μήλιος), Δώνης, Βέργος (74' Πολίμος).

ΒΕΛΓΙΟ: Πιράρντ, Καστανιέ, Ντεναγέρ, Γιασάρ, Ελ Μεσαουντί, Μαρκέ, Γκέρκενς, Μουσοντά (79' Χέντρικ), Ντεντονκέρ, Γκιγιαουμέ (58' Σκρίβερς), Ντιερκ (90' Γκάλβεζ Λόπεζ).

Στον τελευταίο της αγώνα, την Δευτέρα 2/6 και ώρα 20:00, η ομάδα του Θόδωρου Παχατουρίδη θα αντιμετωπίσει την Ουαλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK