Η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, "νεκροθάφτης" ο Καραγκούνης

Ο ελληνικός θρίαμβος επί της Ρωσίας έγινε πρώτο θέμα στις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες. Διαβάστε σχετικά...

Η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, "νεκροθάφτης" ο Καραγκούνης

UEFA.com: "Ο Καραγκούνης πυροβόλησε στέλνοντας την Ελλάδα στην οκτάδα. Το γκολ του στον επιπλέον χρόνο του πρώτου ημιχρόνου οδήγησε το συγκρότημα του Σάντος στα προημιτελικά σε βάρος των αντιπάλων του".

Equipe.fr: "Η Ελλάδα έμεινε στη ζώνη του ευρώ. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η Ελλάδα νίκησε τη Ρωσία και προκρίθηκε στους προημιτελικούς".

Kicker.de: "Ελλάς και Τσεχία γιορτάζουν. Έκπληξη στον Α' Όμιλο. Στη μεγάλη διαπραγματεύση, οι Ρώσοι έχασαν από την Ελλάδα και πρέπει να πακετάρουν, όπως και η Πολωνία που νικήθηκε από την Τσεχία. Αμφότερες μπορούν να είναι αντίπαλες της Γερμανίας. Ήρωες οι Καραγκούνης και Γίρατσεκ".

Marca.com: "Η Ελλάδα στα προημιτελικά ως δεύτερη χάρη σε γκολ του Καραγκούνη στο πρώτο ημίχρονο. Οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι Σπαρτιάτες, καθώς πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στο Euro και θα είναι στα προημιτελικά χάρη σε γκολ του Καραγκούνη. Η Ρωσία αποχαιρετά".

Gazeta.ru: "Αυτό, με συγχωρείτε, είναι ντροπή. Η εθνική ομάδα έμεινε εκτός Euro, χάνοντας στον τρίτο αγώνα από την Ελλάδα. Νεκροθάφτης ο Καραγκούνης".

Sport-express.ru: "Στη Βαρσοβία ποτέ δεν χαμογελάμε. Ο Γιώργος Σαμαράς ήταν ένας από τους καλύτερους των νικητών".

Gazzeta dello sport.it: "Η Ελλάδα έκανε το μεγάλο κόλπο, ο Καραγκούνης απέκλεισε τη Ρωσία".

BBC.co.uk: "Η Ελλάδα άφησε αναίσθητη τη Ρωσία για να φτάσει στα προημιτελικά. Η Ελλάδα πραγματοποίησε μία από τις εκπλήξεις του Euro, νικώντας τη Ρωσία και την απέκλεισε από το τουρνουά".

Daily Mail.co.uk: "Ελληνική τραγωδία για τους Ρώσους. Ο Αρσάβιν και η παρέα του αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Euro".

Soccernet.com: "Η Ελλάδα πετάει έξω τη Ρωσία. Η Ελλάδα προκάλεσε μία τεράστια έκπληξη καθώς έκλεισε θέση για τα νοκ άουτ ματς με το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη που απέκλεισε το φαβορί Ρωσία".

Sportinglife.com: "Ο Γιώργος Καραγκούνης και η Ελλάδα αναζοπύρωσαν το πνεύμα του 2004, σφραγίζοντας μια απίθανη πρόκριση στον προημιτελικό του Euro και αποκλείοντας τη Ρωσία".

As.com: "Θαύμα της Ελλάδας και αποτυχία της Ρωσίας. Το γκολ του Καραγκούνη επέτρεψε στους Έλληνες να προκριθούν και να στείλουν σπίτι τους Ρώσους".

Corriere Dello Sport.it: "Ρωσία και Πολωνία έξω. Γιορτάζει η Ελλάδα και η Τσεχία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK