Κατσουράνης: "Εμείς πετύχαμε τις καλές κληρώσεις"

Ο Κώστας Κατσουράνης παραδέχτηκε πως η κλήρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2016, είναι καλή και υπενθύμισε πως η Ελλάδα θα πρέπει να αποδείξει την υπεροχή της και στο γήπεδο.

Κατσουράνης: "Εμείς πετύχαμε τις καλές κληρώσεις"
katsouranis123456.jpg INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για την κλήρωση στα προκριματικά του Euro 2016: «Είναι μια ακόμη κλήρωση. Έχουμε δει πάρα πολλές. Το ότι η κλήρωση είναι καλή είναι και θέμα τύχης, αλλά και κάτι που το έχουμε κερδίσει κι εμείς με την παρουσία μας στα προκριματικά, στα τελικά, αλλά ακόμη και στα φιλικά. Είναι καλή η κλήρωση, αλλά πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους και να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω πως έχουμε όλα τα φόντα για να περάσουμε στα τελικά. Δεν έχουμε κάποιο μεγαθήριο στον όμιλό μας, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε επικίνδυνες ομάδες. Είμαστε το φαβορί του γκρουπ, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Είναι ακόμη νωρίς. Να πάμε πρώτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα κάνουμε μια καινούριο αρχή».

Για τις συνεχείς προκρίσεις της Εθνικής: «Έχουμε εμπειρία, ξέρουμε να διαχειριστούμε καταστάσεις και γνωρίζουμε ακόμη ότι και να κάνουμε κάποιο λάθος έχουμε τον τρόπο να το διορθώσουμε στην πορεία και να φτάσουμε στο στόχο μας. Διαθέτουμε την ομάδα, ειδικά τώρα που άλλαξε το σύστημα και προκρίνονται περισσότερες ομάδες, να συνεχίσουμε να δίνουμε το ‘παρών’ σε μεγάλες διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, τόσο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και για μας τους ίδιους».

Για το αν θα είναι ο ίδιος παρών στην προσπάθεια για το Euro 2016: «Πρώτα να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα δούμε. Θέλω να είμαι στην ομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν. Αν θα είμαι, θα είναι η τελευταία φορά. Ευελπιστώ να είμαι και στη Γαλλία».

Για το στόχο της Εθνικής στο Μουντιάλ: «Αυτό είναι το μεγαλύτερό μας κίνητρο, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Θα πάμε να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να γυρίσουμε έχοντας κάνει το καλύτερο δυνατό, είτε έχουμε κερδίσει, είτε έχουμε χάσει».

News 24/7

24MEDIA NETWORK