Οι σέντρες και ο σκόρερ... Μανιάτογλου

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι Έλληνες διεθνείς στην προπόνηση της Τετάρτης και γυμνάστηκαν ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής τους μέχρι τώρα στο τουρνουά.

Οι σέντρες και ο σκόρερ... Μανιάτογλου

Στο πρώτο εξ αυτών, την επίβλεψη του οποίου είχε αρχικά ο γυμναστής Νεκτάριος Πανταζής, συμμετείχαν οι Μάκος, Λυμπερόπουλος, Γκέκας, Φετφατζίδης, Νίνης, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Φωτάκης και Μήτρογλου.

Στο άλλο, με τους ποδοσφαιριστές που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, ήταν οι Χολέμπας, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Φορτούνης και Μανιάτης.

Η πρώτη ομάδα δούλεψε στην τακτική σε μικρό χώρο. Βασικό χαρακτηριστικό ήταν οι σέντρες από τα πλάγια, τις οποίες μετά από ανοίγματα του Φωτάκη έκαναν ο Νίνης από αριστερά και ο Φετφατζίδης από δεξιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Μολονότι πάντως στην περιοχή ήταν τόσο ο Γκέκας όσο και ο Μήτρογλου, με αντίπαλο τον Παπασταθόπουλο, το πρώτο γκολ της άσκησης πέτυχε με ωραίο τελείωμα ο βοηθός και μεταφραστής του Φερνάντο Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ο οποίος και ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο! Γι' αυτό του το επίτευγμα δεν γλίτωσε το πείραγμα του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος με το άλλο γκρουπ περνούσε εκείνη τη στιγμή πίσω από το τέρμα και του φώναξε περιπαικτικά: " Αλέξανδρε, το είδαμε. Ζήτα όμως και... καμία συγγνώμη". Από την άλλη ο Σωτήρης Νίνης αναφώνησε " παιχτάρα, παιχτάρα" (δείτε στο παρακάτω video το γκολ).

Από το γήπεδο έλειψαν ο Χαλκιάς, ο οποίος πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις (η αποθεραπεία του θα διαρκέσει περίπου δέκα ημέρες) και ο Γιώργος Σαμαράς. Ο επιθετικός της Σέλτικ, μετά την αποφόρτιση, ξεκουράστηκε και παρακολούθησε την προπόνηση με πολιτικά.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος, ο Φερνάντο Σάντος είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με το συνεργάτη του Αντώνη Μήνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK