Ρανιέρι: Έτσι έζησε τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ζει τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα, μαθαίνει λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκέφτεται ο Έλληνας και παρατηρεί την καθημερινότητα του λαού με τον οποίο από εδώ και πέρα θα συναναστρέφεται σε καθημερινή πλέον βάση.

Ρανιέρι: Έτσι έζησε τις πρώτες του ώρες στην Ελλάδα
INTIME SPORTS

Όλα αυτά θα αποτελέσουν δυνατό χαρτί στα χέρια του Ιταλού για τις πρώτες του συναντήσεις με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με αυτούς που θα επιλέξει για να συνεχίσει τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας.

Το πρώτο του βράδυ στην Ελλάδα το πέρασε στο ξενοδοχείο. Άλλωστε έφτασε πολύ αργά για να κάνει οποιαδήποτε βόλτα στην Αθήνα. Το πρωί της Παρασκευής (25/07) ξεναγήθηκε σε Καραϊσκάκη (έμεινε εντυπωσιασμένος) και Άγιο Κοσμά, στη συνέχεια έφθασε στην ΕΠΟ και όταν ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Αμέσως μετά έφυγε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και ανθρώπους της Ομοσπονδίας για φαγητό σε φημισμένο εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων. Εκεί οι δύο άνδρες που νωρίτερα είχαν δώσει τα χέρια μπροστά στις κάμερες, μίλησαν σε άριστο κλίμα εις την ιταλικήν!

Ο Ρανιέρι ως γνήσιος εκπρόσωπος της χώρας του στιλ και της φινέτσας, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που έφαγε ενώ εντυπωσιάστηκε από την ποικιλία που υπήρχε στα ψάρια. Ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας δεν έδειξε φίλος του κρασιού ενώ σε αντίθεση με τον Φερνάντο Σάντος, απεχθάνεται το τσιγάρο.

Ο Ιταλός προπονητής έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο όσους ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ρανιέρι γνωρίζει ήδη αρκετά πράγματα για το σύνολο των ταλέντων της Ελλάδας, ενώ έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνει το πλάνο του για όσους μπορούν να ηγηθούν της Εθνικής ομάδας από εδώ και στο εξής.

Το φαγητό στα Νότια Προάστια ήταν το πρώτο επίσημο από τη στιγμή που έπεσαν οι υπογραφές και σε αυτό το πλαίσιο ο Γιώργος Σαρρής χάρισε στον Ιταλό προπονητή ένα ρολόι με το σήμα της ΕΠΟ.

Ο Ρανιέρι, ο οποίος έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα και δηλώνει... φανατικός οπαδός της Μήλου και της Μυκόνου, θα αναχωρήσει την Κυριακή για το Μονακό προκειμένου να διευθετήσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στην πόλη όπου εργαζόταν την περασμένη σεζόν και θα επιστρέψει για την προετοιμασία της Εθνικής και τις πρώτες του κλήσεις ενόψει του αγώνα με τη Ρουμανία στις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Υπέγραψε ο Ρανιέρι (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK