Σαρρής: Δεν καταθέτουμε φάκελο για το Euro 2020

Στο περιθώριο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι δεν θα κατατεθεί φάκελος υποψηφιότητας για το Euro 2020.

Σαρρής: Δεν καταθέτουμε φάκελο για το Euro 2020

Πρόκειται για την επίσημη ενημέρωση για την απόφαση της ΕΠΟ αναφορικά με τον εν λόγω ζήτημα, καθώς εδώ και αρκετές μέρες είχε διαρρεύσει η πρόθεση της ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας να μην κατατεθεί ο φάκελος.

Αναλυτικά όσα συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ:

-Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη ότι ο κ. Φερνάντο Σάντος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε καταθέσει η Ομοσπονδία για διετή επέκταση του συμβολαίου του και ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε όπως προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την αντικατάστασή του μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη ότι η ΕΠΟ δεν θα προχωρήσει στην κατάθεση φακέλου υποψηφιότητας για την ανάληψη αγώνων της τελικής φάσης του EURO 2020.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε τα μέλη ότι έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, η πρότασή του όπως διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League το καλοκαίρι του 20014 (αγωνιστικά τεστ, εξετάσεις κλπ.) από τον κ. Πιερλουΐτζι Κολίνα, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA.

-Έγινε από τα μέλη του Δ.Σ. αποδεκτή η εισήγηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως προβλέπεται και από τη σύμβαση διαιτησίας με την UEFA, για τον ορισμό επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες σε ότι αφορά την εκπαίδευση των διαιτητών. Οι περιφερειάρχες που ορίστηκαν είναι οι: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η, Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η, Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια.

- Έγινε από τα μέλη του Δ.Σ. αποδεκτή η εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας, όπως διεξαχθούν στις 14/5/2014 και 21/5/2014, αντί στις 18/5/2015 και 25/5/2014 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένες, οι δύο τελευταίες αγωνιστικές, λόγω των Δημοτικών, Περιφερειακών και Ευρωεκλογών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK