Γερμανία - Ουκρανία 2-0

Η Γερμανία τα βρήκε σκούρα απέναντι στους Ουκρανούς για ένα 20λεπτο, ωστόσο ο Μάνουελ Νόιερ άντεξε και τα γκολ των Σκοντράν Μουστάφι και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ της έδωσαν τη νίκη με 2-0 στον 3ο όμιλο.

Γερμανία - Ουκρανία 2-0
Γερμανία

ΤΟ POLL ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Γιόαχιμ Λεβ άφησε παράμερα τους πειραματισμούς και με τέσσερις αμυντικούς και ψευδοεννιάρι τον Μάριο Γκέτσε, παρέταξε μία Γερμανία που λίγο πολύ γνωρίζουμε. Ο παράγοντας Χ ήταν η Ουκρανία, η οποία είχε τον Ρόμαν Ζοζούλια μπροστά, στον αντικατοπτρισμό του γερμανικού 4-2-3-1.

Το παιχνίδι άρχισε με καλές στιγμές και συνέχισε έτσι. Πρώτα ο Μάνουελ Νόιερ και στη συνέχεια ο Αντρέι Πιατόβ δοκίμασαν τα αντανακλαστικά τους. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν την απόλυτη κυριαρχία στα πρώτα 25 λεπτά, πατούσαν εύκολα έξω από την αντίπαλη περιοχή και στο 19' προηγήθηκαν με τον Σκοντράν Μουστάφι.

Το γκολ "ξύπνησε" τους παίκτες του Μιχάιλο Φορμένκο, που απείλησαν αρκετές φορές τον Νόιερ. Λίγο ο εκπληκτικός Γερμανός, λίγο ο Τζερόμ Μπόατενγκ με τη φάση της βραδιάς πάνω στη γραμμή, το μηδέν έμεινε. Τα "πάντσερ" επανέφεραν το πόδι στο γκάζι, έχασαν ευκαιρίες στο 2ο μέρος με τον Σάμι Κεντίρα σε ελεύθερο ρόλο να είναι πάντοτε επικίνδυνος.

Γεβγέν Σελεζιόβ και Αλεκσάντρ Ζίτσενκο δεν έκαναν τη διαφορά για τους Ουκρανούς, με τη Γερμανία να χάνει κάποιες ευκαιρίες λόγω των κενών στην άμυνα που άφηναν οι ανεβασμένοι αντίπαλοί της. Σε μία τέτοια περίπτωση, μάλιστα, ο αρχηγός Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ που πέρασε αλλαγή στο 90' έκανε το 2-0 και έφερε πρώτη στον 3ο όμιλο τη "νάτσιοναλμανσαφτ".

ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Τόνι Κρόος είχε 93% ευστοχία μεταβιβάσεων και τρεις πάσες κλειδιά. Μαζί με το 88% του Μεσούτ Εζίλ, η κυριαρχία ήταν αναμενόμενη για τη Γερμανία.

Γερμανία - Ουκρανία 2-0

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γερμανία (4-2-3-1): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Μουστάφι, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ (78' Σίρλε), Γκέτσε (90' Σβάινσταϊγκερ)

Ουκρανία (4-2-3-1): Πιατόβ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Σίντορτσουκ, Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Κοβαλένκο (74' Ζίτσενκο), Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (66' Σελεζνιόβ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα highlights του Γερμανία - Ουκρανία
Οι βαθμολογίες και το πρόγραμμα του Euro 2016
Στο ημικύκλιο του κέντρου ο Νόιερ στο γκολ της Γερμανίας
Γερμανοί ναζί στο Λιλ
Επεισόδια μεταξύ Γερμανών και Ουκρανών στο Λιλ
Σιχαμερός Λεβ... ξύνει και μυρίζει

News 24/7

24MEDIA NETWORK