Πέταξαν δολάρια στην εστία του Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μίλαν και τώρα πληρώνει τις... συνέπειες. Δείτε τι έγινε κατά τη διάρκεια του Δανία Κ21-Ιταλία Κ21 (VIDEO).

Πέταξαν δολάρια στην εστία του Ντοναρούμα!

Πριν από λίγες ημέρες ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σόκαρε και ταυτόχρονα πλήγωσε αφάνταστα όλους τους οπαδούς της Μίλαν, με την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση του συλλόγου για να ανανέωσει το συμβόλαιό του (το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2018) έναντι 5.000.000 ευρώ το χρόνο και να προκαλέσει οριστικά ρήξη στις σχέσεις του με τους "ροσονέρι".

Εκείνη η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων από τους φίλους της ομάδας και να μετατραπεί το αγαπημένο τους παιδί σε persona non grata μέσα σε ελάχιστη ώρα και το βράδυ της Κυριακής ήρθε η ώρα για την πρώτη δυναμικη αντίδραση.

Αυτή έλαβε χώρα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στον αγώνα Δανία-Ιταλία για τα τελικά του Euro U-21 (διεξάγεται στην Πολωνία), με οπαδούς της "σκουάντρα ατζούρα" που βρίσκονταν πίσω από το τέρμα που υπερασπιζόταν ο Ντοναρούμα όχι μόνο να κρεμούν ένα πανό που έγραφε "Dollarumma" αλλά και να πετούν ψεύτικα δολάρια προς το μέρος του διακόπτοντας το ματς!

Πριν γίνουν μάλιστα όλα αυτά τα "ωραία", προηγουμένως ο 18χρονος γκολκίπερ άκουγε μερίδα οπαδών της Ιταλίας να τον αποδοκιμάζει σε κάθε επαφή του με τη μπάλα. Καταλαβαίνει κανείς πως ο "πόλεμος" Μίλαν και Ντοναρούμα έχει μόλις ξεκινήσει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK