Ρεαλιστής ο Πίρλο: "Δεν με χρειάζεται η Εθνική"

Πολύ θα ήθελε να παίζει ακόμα στην Εθνική Ιταλίας ο Αντρέα Πίρλο αλλά γνωρίζει πλέον και ο ίδιος ότι η "Σκουάντρα Ατζούρα" προφανώς δεν τον χρειάζεται.

Ρεαλιστής ο Πίρλο: "Δεν με χρειάζεται η Εθνική"

Παρακολουθώντας το Euro από την απόσταση που του προσφέρουν οι ΗΠΑ, ο Αντρέα Πίρλο έχει πολύ πιο ψύχραιμες προσεγγίσεις.

Η πρώτη αφορά τον ίδιο και τη δυνατότητά του να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας: "Η Εθνική δεν με χρειάζεται πλέν και αυτό ξέρω. Από τη στιγμή που ήρθα στις ΗΠΑ για να παίξω επαγγελματικά, ήξερα ότι δεν θα είμαι. Αν ήθελα να είμαι στο Euro, θα έπαιζα για έναν ακόμη χρόνο στη Γιουβέντους" τόνισε ο Πίρλο.

"Φυσικά και μου λείπει. Οταν κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση για να παρακολουθήσω τους αγώνες νιώθω ακόμη την αδρελανίνη και καταλαβαίνω πόσο αυτή με επηρέαζε. Μια χαρά πάντως θα τα πάει η ομάδα και χωρίς εμένα, θα το δείτε και εσείς" συνέχισε.

Μίλησε τέλος και την άποψη ότι η Ιταλία παίζει σχεδόν πάντα αμυντικά: "Το να έχεις καλή άμυνα δεν είναι έγκλημα, μάλλον κλισέ είναι αυτό που λένε. Οταν παίρνουμε την μπάλα κάνουμε επίθεση με τέσσερις και πέντε παίκτες. Σπάνια το βλέπω αυτό ακόμα και από ομάδες που θεωρούνται επιθετικές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK