Χάνει το Euro ο Βεράτι

Σημαντικό πλήγμα για την εθνική Ιταλίας, καθώς ο Μάρκο Βεράτι θα απουσιάσει από το προσεχές Euro λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Χάνει το Euro ο Βεράτι

Επιδημία... τραυματισμών έχει πέσει τα τελευταία 24ωρα στις ευρωπαϊκές ομάδες. Μετά τον Ιλκάι Γκιντογκάν ακόμη ένα σημαντικό αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα χάσει το Euro 2016. Ο λόγος για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την προσεχή εβδομάδα προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο χρόνος απουσίας του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστός, όμως είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Έτσι, μετά τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο Αντόνιο Κόντε χάνει ακόμη ένα βασικό "γρανάζι" της μεσαίας γραμμής.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα