Κρόιφ: "Πονάνε τα μάτια μας"

Με σκληρά λόγια μίλησε ο θρύλος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόιφ, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με αφορμή το ισόπαλο αποτέλεσμα με 1-1 απέναντι στην Τουρκία, για τα προκριματικά του Εuro 2016.

Κρόιφ: "Πονάνε τα μάτια μας"

Η νέα κακή εμφάνιση των "Οράνιε", δεν έμεινε απαρατήρητη από τον παλαίμαχο επιθετικό ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο: " Πρέπει να γίνουν γρήγορα κάποιες αλλαγές γιατί με αυτό το ποδόσφαιρο πονάμε τα μάτια μας".

Η Ολλανδίας με 7 βαθμούς συγκομιδή σε σύνολο 5 αγώνων, έχει χάσει αρκετό έδαφος για τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις, τις οποίες κατέχουν μέχρι στιγμής Τσεχία και Ισλανδία, με 13 και 12 βαθμούς, αντίστοιχα. Πιο ρεαλιστικός στόχος αυτή την στιγμή δείχνει η τρίτη θέση και τα μπαράζ. Σύμφωνα με τον Γιόχαν Κρόιφ λοιπόν, τα πράγματα δεν είναι και πολύ αισιόδοξα: " Δεν έχουμε τίποτα καλό και αναρωτιέμαι πότε θα αφυπνιστούν".

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Γκους Χίτινγκ δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας, όταν με τον Φαν Χαάλ στο τιμόνι τερμάτισε στην τρίτη θέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK