Στην εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή (28/3) πως ο Γκους Χίντινκ θα αναλάβει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας από την 1η Αυγούστου, με στόχο να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016.

Στην εθνική Ολλανδίας ο Χίντινκ

O Γκους Χίτινκ θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, μετά από το τέλος του Μουντιάλ της Βραζιλίας, αντικαθιστώντας στον πάγκο της ομάδας τον Λουίς Φαν Χάαλ. Ο 67χρονος Ολλανδός προπονητής, ο οποίος ήταν άνεργος μετά την αποχώρησή του από την Άνζι λόγω των περικοπών, θα αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια, με στόχο να την οδηγήσει στα τελικά του Euro 2016. Βοηθοί του θα είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Ντάνι Μπλιντ και Ρουντ φαν Νιστελρόι.

"Είναι τιμή μου να επιστρέψω ως προπονητής στην Εθνική ομάδα. Ο Ντάνι Μπλιντ και ο Ρουντ φαν Νιστελρόι θα είναι δίπλα και θα είμαστε μια δυνατή ομάδα με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και εμπειρία. Θέλουμε να δώσουμε ένα μακροπρόθεσμο ποδοσφαιρικό όραμα στην ολλανδική ομάδα", ήταν οι δηλώσεις του Χίτινκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK