Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας

Σημερινό ρεπορτάζ του "Sky Sports" αποκαλύπτει πως οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας αμφέβαλλαν για τις ηγετικές ικανότητες του Ρόι Χόντσον, προτού ακόμα έρθει ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Ισλανδία.

Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας

Γι' ακόμα μία φορά η Αγγλία ξεκίνησε με όνειρα και στόχους μία μεγάλη διοργάνωση, όμως τελικά ήρθε ακόμα ένας ταπεινωτικός αποκλεισμός, αυτή τη φορά από την Ισλανδία. Όπως είναι λογικό, το αρνητικό αποτέλεσμα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τον Ρόι Χόντσον να υποβάλλει την παραίτησή του απ' την τεχνική ηγεσία των "λιονταριών".

Μία ημέρα μετά το "κάζο", δημοσίευμα του " Sky Sports" αποκαλύπτει τους λόγους που έφεραν τον αποκλεισμό, με τον Άγγλο τεχνικό, όπως αναμενόταν, να βρίσκεται στο στόχαστρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αγγλίας είχαν χάσει την πίστη τους στον Χόντσον αρκετό καιρό πριν έρθει ο αποκλεισμός απ' τους Ισλανδούς. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι "παλιοσειρές" της Αγγλίας αμφέβαλλαν για τις ηγετικές ικανότητες του έμπειρου προπονητή.

Οι λόγοι που έφεραν το "κάζο" της Αγγλίας

Συγκεκριμένα, είχαν μείνει έκπληκτοι απ' την απόφασή του να χρησιμοποιεί ως σύστημα το 4-3-3, απ' την στιγμή που η συγκεκριμένη διάταξη χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στα φιλικά προετοιμασίας. Παράλληλα, η απόφαση να δώσει φανέλα βασικού στον Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση με την Ισλανδία, παρά το γεγονός πως είχε πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις σ' όλο το τουρνουά, προξένησε αλγεινή εντύπωση. Επίσης, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές θεωρούν πως η "χημεία" χάθηκε, ύστερα από τις 6 αλλαγές που πραγματοποίησε ο Χόντσον στον αγώνα με τη Σλοβακία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Παράλληλα, η απόφαση να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος εν αντιθέσει με τον Στέρλινγκ, είχε πραγματοποιήσει μεστές και καλές εμφανίσεις, είχε αρνητικό αντίκτυπο στα "λιοντάρια". Η χρησιμοποίηση του Γουέιν Ρούνεϊ στη μεσαία γραμμή περισσότερο μπέρδεψε, παρά βοήθησε την ομάδα, ενώ το γεγονός πως ο Μάρκους Ράσφορντ.... κάηκε στο ζέσταμα στο χθεσινό (27/06) παιχνίδι, σχολιάστηκε αρνητικά απ' όλους τους παίκτες. Ειδικά απ' την στιγμή που ο νεαρός επιθετικός βελτίωσε πάρα πολύ την απόδοση της Αγγλίας στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρολάρισμα σε Χόντσον: Τα καλύτερα tweets του Αγγλία - Ισλανδία
Αγγλία - Ισλανδία 1-2
Επικό! Ο Χόντσον βλέπει τον εαυτό του στα μάτριξ και το παίζει σκεφτικός
Αραίωσαν σε μια νύχτα τα μαλλιά του Ρούνεϊ (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK