Παραιτήθηκε από την Αγγλία ο Χόντσον

Η σοκαριστική ήττα από την Ισλανδία στη φάση των 16 του Euro και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια έφεραν τον Ρόι Χόντσον εκτός εθνικής Αγγλίας.

Παραιτήθηκε από την Αγγλία ο Χόντσον

Ο Ρόι Χόντσον ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Αγγλίας στο Euro 2016, μετά το 2-1 από την Ισλανδία, και στη συνέντευξη Τύπου υπέβαλε την παραίτησή του.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του έκανε λόγο για ένα φανταστικό ταξίδι που έλαβε τέλος και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν είναι ένα ασυνήθιστο γεγονός.

" Δεν προχωρήσαμε όσο ήμασταν ικανοί και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Θα μου άρεσε να καθίσω για άλλα δύο χρόνια. Είμαι περήφανος για το επιτελείο μου και όσα κατάφερα στο διάστημα που ήμουν στο τιμόνι. Η μετάβαση από μια ομάδα ηλικίας 30 ετών στην ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο τουρνουά ήταν ταυτόχρονα αξιοσημείωτη και συναρπαστική για το μέλλον του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Είμαι όμως ρεαλιστής και γνωρίζω πως είμαστε σε μια δουλειά που μετράει το αποτέλεσμα. Είμαστε εκτός της διοργάνωσης και είναι καιρός για κάποιον άλλον ν' αναλάβει την εξέλιξη ενός νεανικού, πεινασμένου και γεμάτου ταλέντου συνόλου ποδοσφαιριστών. Έκαναν φανταστική προσπάθεια, όλα όσα τους ζήτησα. Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Ρέι Λιούιτον ήρθαν μαζί μου και φεύγουν μαζί μου. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι τεσσάρων ετών, θα το θυμάμαι με περηφάνια", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Χόντσον παραιτήθηκε τρεις ημέρες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του με την αγγλική ομοσπονδία. Κάτι που θα του... κοστίσει περί τις 30.000 λίρες, αφού ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αγγλία - Ισλανδία 1-2
Τρολάρισμα σε Χόντσον: Τα καλύτερα tweets του Αγγλία - Ισλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK