"Ποδιά" του Ντε Χέα στον Κασίγιας

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της εθνικής Ισπανίας, ο Νταβίντ Ντε Χέα "έσκασε" μία μεγαλοπρεπέστατη "ποδιά" στον Ίκερ Κασίγιας, προκαλώντας το αμήχανο γέλιο του γκολκίπερ της Πόρτο. Δείτε το VIDEO.

"Ποδιά" του Ντε Χέα στον Κασίγιας

Η προπόνηση της εθνικής Ισπανίας την Τετάρτη (02/09) είχε τεράστιο ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ, αφού όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα προς τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο 24χρονος άσος είδε τη μεταγραφική του στη Ρεάλ Μαδρίτης να μετατρέπεται σε... κάζο, καθώς οι "μερένγκες" δεν κατάφεραν να στείλουν εμπρόθεσμα τα έγγραφα στην Ισπανική Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ο Ντε Χέα είχε όρεξη για... πλάκα, αφού έσκασε μία μεγαλοπρεπέστατη "ποδιά" στον Ίκερ Κασίγιας, παρά το γεγονός πως τα ΜΜΕ τους θέλουν... στα μαχαίρια.

Άλλωστε, ο γκολκίπερ των "Κόκκινων Διαβόλων" ήταν σε μεγάλο βαθμό ο λόγος που ο Κασίγιας αποχώρησε το καλοκαίρι από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Η αντίδραση του "Σαν Ίκερ" ενισχύει τα σενάρια, καθώς η κίνηση του Ντε Χέα προκάλεσε το αμήχανο γελάκι του 34χρονου άσου της Πόρτο.

Όπως είναι λογικό, το εν λόγω συμβάν σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα ισπανικά Μέσα.

Δείτε το VIDEO:

"Ποδιά" του Ντε Χέα στον Κασίγιας
"Ποδιά" του Ντε Χέα στον Κασίγιας
"Ποδιά" του Ντε Χέα στον Κασίγιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK