VIDEO: Ο Κιν αρνήθηκε να φορέσει την μπλούζα για το Euro 2016

Ο Ρόι Κιν, παρά την πρόκριση της Ιρλανδίας στα τελικά του Euro 2016, δεν είχε όρεξη για πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βοσνία και το έδειξε με άκομψο τρόπο σ' έναν εκ των συνεργατών του. Δείτε το VIDEO.

Republic of Ireland Press Conference...Football - Republic of Ireland Press Conference - Gannon Park, Malahide, Dublin, Republic of Ireland - 13/11/13
 Republic of Ireland assistant manager Roy Keane during the press conference
 Mandatory Credit: Action Images / Adam Holt
 Livepic
 EDITORIAL USE ONLY.
Republic of Ireland Press Conference...Football - Republic of Ireland Press Conference - Gannon Park, Malahide, Dublin, Republic of Ireland - 13/11/13 Republic of Ireland assistant manager Roy Keane during the press conference Mandatory Credit: Action Images / Adam Holt Livepic EDITORIAL USE ONLY. ACTION IMAGES

Η Ιρλανδία επικράτησε με 2-0 της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης στο Δουβλίνο και προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro 2016.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών, αλλά και του τεχνικού επιτελείου. Όλοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους την τεράστια επιτυχία, εκτός από τον εκκεντρικό Ρόι Κιν.

Ο βοηθός του Μάρτιν Ονίλ δεν είχε όρεξη για πανηγυρισμούς και το έδειξε, με άκομψο τρόπο, σε έναν εκ των συνεργατών του, ο οποίος προσπάθησε να του δώσει την μπλούζα που δημιουργήθηκε για την πρόκριση της Ιρλανδίας.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απώθησε και συνέχισε την πορεία του εντός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Iρλανδία - Βοσνία 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK