Εγκώμια Κατσουράνη για Σάντος στους Πορτογάλους

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος, η "maisfutebol" ζήτησε τη γνώμη του Κώστα Κατσουράνη για συνεργασία που είχε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Εγκώμια Κατσουράνη για Σάντος στους Πορτογάλους
INTIME SPORTS

"Ένας προπονητής σαν αυτόν ψάχνει το καλύτερο, ψάχνει καινούρια πράγματα να κάνει. Είναι ένας καλός προπονητής και οι παίκτες τον αγαπούν", ήταν το πρώτο σχόλιο του Κατσουράνη.

Μιλώντας για την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στην Εθνική Ελλάδας, τόνισε: "Όλοι οι παίκτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Είχαμε εξαιρετικές στιγμές με τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική. Μαζί του περάσαμε την φάση των ομίλων και στο Euro 2012 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014".

Για τα χαρακτηριστικά του Σάντος, είπε: "Είναι σοφός άνθρωπος και γνωρίζει καλά τη νοοτροπία των Πορτογάλων παικτών. Νομίζω ότι θα πετύχει με την εθνική ομάδα όπου θα βρει καλούς παίκτες".

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο προσόν του Σάντος, απάντησε: " Αυτό που εγώ ξεχωρίζω είναι η ανάλυση που κάνει στον αγώνα. Διαβάζει πάντα το παιχνίδι πολύ καλά. Ξέρει πώς να χειριστεί την ομάδα από τον πάγκο, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αγώνα".

Για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Πορτογάλο από τη FIFA μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα: " Σίγουρα αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον ίδιο και την ομοσπονδία, αλλά η ποινή που του επιβλήθηκε δεν είναι φυσιολογική. Ήταν αγανακτισμένος και απλά ρώτησε τον διαιτητή “γιατί;”. Ήμουν εκεί. Δεν έκανε τίποτα".

Για τις σχέσεις του Σάντος με τους παίκτες, είπε: "Δεν συνηθίζει να μιλάει πολύ με τους ποδοσφαιριστές του. Δεν μπορεί ένας προπονητής να είναι φίλος των παικτών. Νομίζω ότι η στάση του απέναντι στους παίκτες είναι η σωστή και με μέτρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK