"Ο Ρονάλντο ταλαιπωρείται από αϋπνίες με ό,τι έχει συμβεί"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι έχει πολύ βαριά το γεγονός ότι η Πορτογαλία δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Euro 2016.

"Ο Ρονάλντο ταλαιπωρείται από αϋπνίες με ό,τι έχει συμβεί"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καταφέρνει να κοιμηθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποτυχία της Πορτογαλίας να νικήσει στους δύο πρώτους αγώνες της στο Euro 2016, καθώς και από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει σκοράρει, χάνοντας μάλιστα και το πέναλτι στα τελευταία λεπτά της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Αυστρία.

Ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και αποκάλυψε ότι το πρωί της Κυριακής ξύπνησε νωρίς για να προετοιμάσει το πρόγραμμα της ομάδας του και ο Ρονάλντο ήταν ήδη ξύπνιος.

"Δεν μπορεί να κοιμηθεί. Την Κυριακή ξύπνησα πολύ νωρίς για να προετοιμαστώ και αυτός δεν κοιμόταν" , τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας δεν χάνει την πίστη στον αρχηγό της ομάδας του και δηλώνει με σιγουριά ότι "Ο Κριστιάνο είναι νικητής και η εμπειρία του θα τον βοηθήσει να ανακάμψει... Μπορεί να πέρασαν δύο παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, αλλά μπορεί να σκοράρει πέντε συνεχόμενα στα επόμενα ματς".

Υπενθυμίζεται ότι η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/6, 19:00) την Ουγγαρία και με νίκη θα καταφέρει να προκριθεί, ενδεχομένως ακόμη και ως πρώτη στον 6ο όμιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς κρίνεται η πρόκριση των τρίτων του Euro 2016;
Ρονάλντο: "Χαμένο πέναλτι; Συμβαίνουν αυτά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK