Ο Σάντος νίκησε ακριβώς όπως έχασε με την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια

Ο Φερνάντο Σάντος κατάφερε να πάρει ότι του έλειψε με την Ελλάδα δύο χρόνια νωρίτερα στο Μουντιάλ. Και ακριβώς με τον τρόπο που το έχασε τότε.

Ο Σάντος νίκησε ακριβώς όπως έχασε με την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια

Ακριβώς με τον τρόπο που ηττήθηκε στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα (όντας προπονητής της Εθνικής Ελλάδας) νίκησε την Πολωνία στη ρώσικη ρουλέτα ο Φερνάντο Σάντος.

Στον αγώνα της 29ης Ιουνίου του 2014 (και ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε χάσει πολλές ευκαιρίες να πάρει τον αγώνα στην παράταση) το μοιραίο-για την Ελλάδα-λάθος έγινε στο 8ο πέναλτι.

Ανέλαβε την ευθύνη του ο Γκέκας, ο Νάβας τον νίκησε και στη συνέχεια ο Ουμάνια έστειλε με το δικό του εύστοχο χτύπημα την Κόστα Ρίκα στους 8 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, που είχε οριστεί από τον Πορτογάλο, να χτυπήσει τελευταίος για την Εθνική, δεν πρόλαβε να στήσει την μπάλα στη βούλα για να εκτελέσει.

 

Θυμηθείτε τη σειρά

Μπόρχες 1-0

Μήτρογλου, 1-1

Ρουίς, 2-1

Χριστοδουλόπουλος, 2-2

Γκονσάλες, 3-2

Χολέμπας, 3-3

Κάμπελ, 4-3

Γκέκας, απόκρουση Νάβας.

Ουμάνια, 5-3

Το βράδυ της Πέμπτης ο Σάντος δεν άλλαξε επ' ουδενί φιλοσοφία αλλά είχε ένα σχετικό πλεονέκτημα. Η ομάδα άρχισε πρώτη τη διαδικασία. Πρώτος για τους Πορτογάλους ορίστηκε να χτυπήσει ο μεγάλος αστέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τελευταίος ο Κουαρέσμα.

Χάθηκε πάλι το 8ο πέναλτι, αυτό του Μπλαστσικόφσκι, και εν συνεχεία ο Κουαρέσμα, ο τελευταίος εκτελεστής της Πορτογαλίας, τελείωσε τη δουλειά.

 

Η σειρά των πέναλτι

Ρονάλντο, 1-0

Λεβαντόφσκι, 1-1

Σάντσες, 2-1

Μίλικ, 2-2

Μουτίνιο 3-2

Γκλικ, 3-3

Νάνι, 4-3

Μπλαστσικόφσκι, απόκρουση Πατρίσιο

Κουαρέσμα, 5-3

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ